torsdag den 2. april 2015

The Great Ocean Road


The great ocean road er et must see for alle Roadtrippere i Australien, så selvfølgelig skulle vi også forbi. Ruten går fra Port Fairy i vest til Torquay i øst, igennem staten Victoria, og byder på mange flotte udsigter, gode vandreruter og flot natur.

Her følger lidt billeder fra turen:

Enchanted Forrest.

...Er en super smuk, lille vandre tur rundt i et landskab fyldt med stejle klippesider og træer hvis grene smyger sig ind i hinanden, som bestemt leder tankerne hen på, og giver en lyst til at tjekke buskene for, feer og alfer.
 Vi fulgte en dyreveksel væk fra den afmærkede vandrerute, og spiste frokost ude på et klippe fremspræng, med skumsprøjt på tæerne og høj sol.

All the rest: 

Ved en af de mindre turistede "look outs" var der en trappe ned til en strand, hvor mange havde udnyttet at klippevæggene var lavet af det bløde kalksten, som er typisk for området.
Ja, jeg skulle også "tagge" væggen

Og se her hvad vi fandt på stranden i læssevis! Sebastian hævder det er døde blæksprutter (?) 

 
Dagen efter kunne vejret dog forveksles med det i Skotland på en god dag, så vi valgte at købe ind til sandwichs, åbne en cola og kigge på en meget lille del af The Great Ocean Road fra indersiden af bilen.

PS: Vi havde også et bligatorisk stop ved The Twelve Diciples.. Som der pga. naturens rasen kun er 8 tilbage af. Jeg har dog ikke noget billede af det. For det første var stedet ikke særligt spændende. For det andet var det gråvejr, og for det tredje kan du sikkert google dig frem til bedre billeder af stedet end jeg kan tage med mit skod-kamera.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar