søndag den 17. april 2016

Svigerfars forkælelse

Dans far ville gerne forkæle sin søn og hans rejsemakker, så han tilbød os to nætter på et hotel i Kuala Lumpur, som vores sidste nætter sammen.
Og det var en fuldstændig vanvittig oplevelse: 

Vi sov i en toværelses suite på 52'ne etage med Walk-In Closet, to badeværelser, hvoraf det ene havde ikke mindre end to brusehoveder, et badekar som mere lignede en svimmingpool og store, luftige dyner i den bløde dobbeltseng. Om aftenen var der gratis drinks i Lounchen, så jeg nød min første glas Chardorney i flere måneder. Morgenmadsbuffeten lignede en blanding fra et lille barns vildeste fantasi og en backpackers våde drøm: 7 forskellige slags kompotter, yughurt, boller, brød, frisk frugt, 5 forskellige slags is til nybagte vafler, friskpresset juice lavet to order, og pandekager, hvor du selv kunne putte krymmel og bær i dejen, før en lækkker, muskuløs mand bagte dem foran dig med et skævt smil på læben. De havde RUGBRØD, for crying out loud!
Det var for sindsygt!





Er du gal den faldt et tørt sted! Efter fem måneder som backpacker, med kolde bade, uskiftede lagner, tynde vægge, hullede madresser, -jeg kunne blive ved!- var det om muligt en endnu mere overvældende oplevelse at åbne døren ind til vores hotelværlese og opleve to døgn i ren luksus.
TAK, Mogens! 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar